90% Complet

Peste 78% dintre clienții care au comandat pachetul de consultanță despre Fondurile Europene, ne-au solicitat și pentru proiecte pe Start Up Nation și alte Programe Guvernamentale

Pachetul de consultanță „Start Up Nation și alte Programe Guvernamentale”, îți dezvăluie Pas-cu-Pas cum accesezi singur Finanțare Nerambursabilă de la Guvernul României, prin Start Up Nation și alte 6 Programe în perioada 2021. Fără firme de consultanță și fără comisioane care de obicei se învârt în jurul sumelor 8000 lei – 12.000 lei.

Prețul pachetului de consultanță Start Up Nation și alte Programe Guvernamentale este de 129 lei, dar dacă îl cumperi alături de pachetul Fondurile Europene, plătești doar 55 de lei.

Completează numele în formularul de mai jos, pentru a adăuga pachetul de consultanță Start Up Nation la comandă:

Doresc să adaug la comandă:


SUMAR COMANDA

Pachet Ghid & Consultanta Fondurile Europene - 129 lei
Pachet Ghid & Consultanta Startup Nation - 55 lei
Taxa curierat rapid - 15 lei

Total: 199 lei (Tva inclus)

Ghidul și serviciul de consultanță stau la baza Finanțării cu Succes a peste 120 de Afaceri doar în prima ediție a programului Start Up Nation și la peste 300 de Proiecte Aprobare la a doua ediție. Vezi mărturiile clienților, oameni de rând, care au Obținut Finanțare prin Start-Up Nation și cum poți obține și tu 42.000€ în 2021.

  • 42.000 € bani nerambursabili ca să-ți începi afacerea în 2021! Află în ce condiții îi poți primi!
  • Ai idei de afaceri, vrei să afli dacă ești eligibil și cum obții finanțare prin Start Up Nation sau alte 3 Programe de actualitate? Află ce afaceri primesc punctaj maxim în 2021, şi care sunt paşii pentru a intra în posesia banilor.
  • Ce poți face cu cei 42.000 € nerambursabili? Poți cumpăra spații de lucru/producție, echipamente, utilaje, aparate, mijloace de transport, mobilier, birotică? Poți plăti salarii, francize, software-uri?
  • Află cum să obții punctaj maxim, pentru a primi finanțare în 2021 și de ce afirmația "doar cei cărora au pile și relații li se aprobă proiectul" este complet eronată
  • Demonstrația clară cum în 2021 începi propria afacere prin Start Up Nation, evitând greșelile din proiectele depuse anul acesta și fără să suporți investiția până la primirea banilor din buzunarul tău!
  • Care sunt implicațiile din punct de vedere legal, financiar și de implementare a proiectului? Plus cum întocmeşti proiectul şi la ce să fii atent ca acesta să aibă şanse maxime de reuşită
  • Cele 5 greșeli capitale pentru care majoritatea proiectelor au fost respinse în 2019.
  • Cele 5 motive pentru care 2021 este primul momentul din istoria României în care oameni normali, își construiesc propriile afaceri cu finanțare nerambursabilă de la Statul Român. Tu de ce să pierzi acești bani?