50% Complet

Completează formularul alăturat, comandă ghidul de consultanță „Fondurile Europene 2024-2027” și primești culegerea Modele de Proiecte deja Finanțate:

Toate acestea la prețul de 359 lei 159 lei (include cartea Fonduri Europene 328 pagini + culegerea cu Modele de Proiecte) – Ofertă disponibilă astăzi:

*La prețul afișat mai sus, se adaugă 18 lei taxa de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Produs și Servicii Garantate 365 de Zile!

Acum ai puterea să accesezi între 50.000 euro – 450.000 euro, fonduri europene nerambursabile pentru afacerea ta. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat mecanismul de alocare al finanțărilor nerambursabile prin Programele Europene. Beneficiile aduse de acest ghid, cât și de serviciile noastre de consultanță rămân pe viață!

Achiziționezi ghidul fără nici un risc din partea ta! Timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest pachet de consultanță!

Coordonator echipă de autori,
ec. Badea Mihaela
Sibiu 25 mai 2024

Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri Europene zone Urbane, Rurale, Defavorizate

Fonduri Structurale

Programe speciale de Fonduri pentru Tineri

Fonduri pentru Unități de Cazare și Turism

Fonduri Agricultură, Apicultură, Pescuit



Cu o experiență de peste 7 ani în obținerea fondurilor europene, cu 8 cărți de specialitate pe această temă lansate în perioada 2009 – Prezent și sute de articole publicate în reviste de specialitate, pe diferite domenii finanțabile din fonduri europene de la agricultură, zootehnie, la turism și activități comerciale, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în obținerea de fonduri europene pentru afacerea ta.

Te îndrumăm pas-cu-pas, ca să nu pierzi bani cu firme de consultanță scumpe, planuri de afaceri eronate sau proiecte refuzate ș.a.m.d.

Astfel, îți oferim ghidul Fondurile Europene 2024-2027, care vine însoțit și de un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu fonduri europene nerambursabile, fără a apela neapărat la o firmă de consultață.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea, foarte multe proiecte sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea proiectelor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le dea o nouă șansă să fie finanțate.” – a declarat Badea Mihaela, unul dintre autorii ghidului.

„Dacă totuși dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță, ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare și alocare a fondurilor europene, ce presupune și cum se întocmește un proiect.  Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții care încarcă nota de plată sau de incompetența funcționarilor.” – a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului.

În ghidul Fondurile Europene 2024-2027 descoperii informațiile de care ai nevoie pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile, fără a mai apela la o firmă de consultanță la care să plătești avansuri, cu riscul ca proiectul să fie respins și să pierzi banii plătiți.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devi eligibil,  în funcție de ce criterii se alocă fondurile europene, afli pas cu pas cum îți întocmești proiectul – de la cererile și formularele care trebuie completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea proiectului, până la depunerea acestuia.

Pentru afacerea dvs,
Ec. Badea Mihaela


680.000 € pentru o Pensiune în jud. Buzău

Cea mai mare finanțare primtă de unul din clienții noștrii în 2018

Cu informațiile din ghidul dvs am reușit să obțin fonduri europene pentru construcția unei pensiune de 35 de camere, cu centru SPA, fermă proprie, teren tenis, teren fotbal, piscină, hambar și drum de acces. Vă mulțumesc și vă așteptăm pe la noi!

Valentin Brad – inginer

Copy Center din Fonduri Europene Nerambursabile

Finanțare 68.000 euro, prin Măsura 312

Am reușit singur să obțin fonduri nerambursabile pentru un SRL-D cu domeniul de activitate Copy Center. Cofinanțarea de aprox. 25% am suportat-o din banii mei. Ghidul dvs și perseverența m-au ajutat să pun pe picioare acest proiect de unul singur. Mulțumesc!

Marius Vasilescu – student

Ne găsești aici
Tel: 0733.962.571
Email: valentin@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30