50% Complet

Completează formularul alăturat și rezervă ghidul de consultanță „Fondurile Europene 2021”, Acces 1 An la Clubul de Consultanță pe Fonduri Europene CapitalClub, plus Cărțile Bonus Oferite Astăzi:

Toate acestea la prețul de doar 129 lei (include carte tipărită Fonduri Europene 206 pagini + acces 1 An la Clubul de Consultanță CapitalClub + carte electronică Finanțarea Ideilor de Afaceri Românești 200 pagini + CD Bonusuri) – Ofertă disponibilă astăzi:

*La prețul afișat mai sus, se adaugă 15 lei taxa de curierat rapid.

Rezerva un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie ghid 365 de Zile!

Acum ai puterea să accesezi între 50.000 euro – 1.5 milioane euro, fonduri europene nerambursabilă pentru afacerea ta. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat mecanismul de alocarea a finanțărilor nerambursabile prin Programele Europene. Beneficiile aduse de acest ghid, cât și de serviciile noastre de consultanță rămân pe viață!

Achiziționezi ghidul fără nici un risc din partea ta! Timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest pachet de consultanță!

Coordonator echipă de autori,
ec. Badea Mihaela
Sibiu 20 aprilie 2021

Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv!

Ghidul vine în format tipărit, dar este disponibil și în format electronic în cadrul platformei CapitalClub putând fi citit de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Atât ghidurile, cât și platforma CapitalClub sunt compatibile cu orice dispozitive indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să te documentezi simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!

Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri Europene zone Urbane, Rurale, Defavorizate

Fonduri Structurale

Programe speciale de Fonduri pentru Tineri

Fonduri pentru Pensiune si Turism

Fonduri Agricultură, Apicultură, PescuitCu o experiență de peste 7 ani în obținerea fondurilor europene, cu 8 cărți de specialitate pe aceasta temă lansate începând cu 2009 și sute de articole publicate în reviste de specialitate pe diferite domenii finanțabile din fonduri europene de la agricultura, zootehnie, la turism și activități comerciale, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în obținerea de fonduri europene pentru afacerea ta.

Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte refuzate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Fondurile Europene 2021, care vine însoțit și de un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu fonduri europene nerambursabile, fără a apela la o firmă de consultață.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le dea o nouă șansă să fie finanțate.” – a declarat Badea Mihaela, unul dintre autorii ghidului.

„Dacă totuși dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță, ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare și alocare a fondurilor europene, ce presupune și cum se întocmește un proiect. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții care încarcă nota de plată, sau de incompetența funcționarilor.” – a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

În ghidul Fondurile Europene 2021 ai consultanța de care ai nevoie pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile, fără a apela la o firmă de consultanță la care să plătești în avans proiectul și formalitățile necesare obținerii de fonduri, asumându-ți riscul ca proiectul să fie respins și să pierzi toți banii plătiți.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devi eligibil,  în funcție de ce criterii se alocă fondurile europene, afli pas cu pas cum îți întocmești proiectul – de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea proiectului, până la depunerea acestuia.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori a ghidului de consultanță Fondurile Europene 2021!


Valentin Brad

Cu informațiile din ghidul dvs am reușit să obțin fonduri europene pentru construcția unei pensiuni de 35 camere, cu centru SPA, fermă proprie, teren tenis, teren fotbal, piscină, hambar și drum de acces. Vă mulțumesc și vă așteptăm pe la noi!

Valentin Brad
Pensiune Turistică
Marius Vasilescu - Student

Am reușit singur să obțin fonduri nerambursabile chiar în mijlocul Bucureștiului pentru un SRL-D cu domeniul de activitate Copy Center. Ghidul dvs și perseverența m-au ajutat să pun pe picioare acest proiect. Mulțumesc!

Marius Vasilescu - Student
Copy Center

Hai să ne cunoaștem
Despre noi
Contact

Ne găsești aici
Tel: 0731.367.598
Email: valentin@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30